Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de digitale leesgids 'De wereld van Thomas Cromwell'!
Aanmelden
 

Meer dan je ooit zult wetenVoor de fans van Brit Bennett, Celeste Ng, of Janelle Brown

Katie Gutierrez

Direct kopen? Met liefde ingepakt!
e-pub
9789493169555 | Verschenen: 2022 |
€ 11,99
paperback
9789493169548 | Verschenen: 2022 | Afmetingen: 12,5 x 20,5
€ 22,99

Terwijl ze het internet afstruint naar recente, sensationele misdaden, stuit true crime journaliste Cassie Bowman op een artikel over Lore Rivera.

In 1985 trouwde Lore Rivera met Andres Russo in Mexico City, terwijl ze al getrouwd was met Fabian Rivera in Laredo, Texas. Ze bleef tijdens haar carrière als internationaal bankier met beide mannen getrouwd, afwisselend in Laredo en Mexico – tot de waarheid aan het licht kwam, en de ene echtgenoot de andere vermoordde.

Cassie is geïntrigeerd door de vrouw en het soort dubbelleven dat overwegend met mannen wordt geassocieerd. Waarom heeft ze het gedaan, hoe rechtvaardigde ze haar bedrog? Ze zoekt Lore op, maar hoe meer Cassie met Lore praat, hoe meer ze twijfelt aan het verhaal rondom de moord.

In afwisselende tijdlijnen verteld door Cassie en Lore is Meer dan je ooit zult weten een portret van twee zeer verschillende vrouwen en tegelijkertijd een prachtig onderzoek naar huwelijk en moederschap en de onmogelijkheid iemand ooit echt te kennen. 

EAN:
9789493169548
Uitvoering:
Paperback, E-book
Formaat:
12,5 x 20,5 cm
Aantal pagina's:
495 pagina's
Verschijningsdatum:
12 juli 2022
Vertaler(s):
Elvira Veenings
Omslagontwerp:
Nanja Toebak

Reacties op dit boek

'Katie Gutierrez beschrijft fabelachtig gecompliceerde, waarachtig aandoende personages die je na de laatste pagina nog lang zullen bijblijven. (…) Een pageturner boordevol empathie.’

Julia Fine, auteur

Over deze auteur

Katie GutierrezKatie Gutierrez

Katie Gutierrez

Katie Gutierrez is schrijver en redacteur en woont in San Antonio, Texas. Ze studeerde aan de Texas State University, en werk van haar is verschenen in onder meer de Harper’s BazaarWashington PostLit HubElectric Lit, en de Texas Monthly. De ‘domestic suspense’ roman Meer dan je ooit zult weten is haar debuut.

Meer over deze auteur

Nieuwsgierig naar meer?

Graag houden we je in de toekomst op de hoogte van nieuwe boeken van Meridiaan Uitgevers; maar ook van auteursbezoeken: waar, wanneer, hoe laat; prijsvragen, ons loyalty program, en andere wetenswaardigheden. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen