Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de digitale leesgids 'De wereld van Thomas Cromwell'!
Aanmelden
 

Een beetje geluk'Scherp en ontroerend.'

Claudia Piñeiro

Direct kopen? Met liefde ingepakt!

Na twintig jaar keert een vrouw terug naar Argentinië, vanwaar ze vertrok om aan de gevolgen van een noodlottige gebeurtenis te ontsnappen. De vrouw die terugkeert is anders: ze ziet er niet hetzelfde uit, haar stem is ander, ze heeft niet dezelfde naam. Zullen degenen die haar toen kenden, haar nu herkennen? Zal hij haar herkennen?

Mary Lohan, Marilé Lauría of María Elena Pujol – wie ze is, wie ze was, wie ze ooit is geweest – keert terug naar de fraaie buitenwijk van Buenos Aires waar ze een gezin grootbracht en woonde. Tot ze besloot te vluchten. Ze begrijpt nog steeds niet helemaal waarom ze heeft ingestemd met een terugkeer naar het verleden dat ze zich had voorgenomen voor altijd te vergeten. Maar naarmate ze het begint te begrijpen, door voorziene ontmoetingen en onverwachte openbaringen, wordt haar ook duidelijk dat het leven soms lot noch toeval is: misschien is haar terugkeer niet meer dan een beetje geluk.

EAN:
9789493305229
Uitvoering:
Paperback met flappen, E-book
Formaat:
12,5 x 20,5 cm
Aantal pagina's:
272 pagina's
Verschijningsdatum:
9 januari 2024
Vertaler(s):
Eugenie Schoolderman
Omslagontwerp:
Nanja Toebak

Reacties op dit boek

'Hitchcock is een vrouw die in Buenos Aires woont.'

Corriere Della Sera

'Een beetje geluk is een scherpe, ontroerende roman waarin realiteit en intimiteit een strak net weven waarin het de lezer gevangenhoudt.'

-

Over deze auteur

Claudia PiñeiroClaudia Piñeiro

Claudia Piñeiro

Claudia Piñeiro (1960, Buenos Aires) is in eigen land al vele jaren een bestsellerauteur en ze is - ook internationaal - overladen met literaire prijzen.

Meer over deze auteur

Nieuwsgierig naar meer?

Graag houden we je in de toekomst op de hoogte van nieuwe boeken van Meridiaan Uitgevers; maar ook van auteursbezoeken: waar, wanneer, hoe laat; prijsvragen, ons loyalty program, en andere wetenswaardigheden. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen