Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de digitale leesgids 'De wereld van Thomas Cromwell'!
Aanmelden
 

Vadertaal'Een ontspannen, absorberende stem.'

Alejandro Zambra

Direct kopen? Met liefde ingepakt!

'Vader zijn betekent van je laten winnen tot de dag waarop de nederlaag echt is,' schrijft Alejandro Zambra in zijn beroemde roman Bijna een vader, een idee dat terugkomt in dit boeiende boek, geschreven 'in een staat van gehechtheid' of 'onder invloed' van het vaderschap, waarvan het hoofdthema de kindertijd is of hoe de geboorte en de groei van een kind niet alleen het heden en de toekomst veranderen, maar ook onze ideeën over het verleden door elkaar schudt.

Dagboek over het vaderschap, 'brief aan de zoon' en pure fictie: de genres bestaan in vreemde harmonie naast elkaar in dit niet te classificeren boek, dat kan worden gelezen als een buitengewoon gevarieerde handleiding voor nieuwe ouders, of gewoon als een nieuw en briljant hoofdstuk in het prachtige oeuvre van een van de meest relevante Latijns-Amerikaanse schrijvers van de laatste decennia.

EAN:
9789493305298
Uitvoering:
Paperback met flappen, E-book
Formaat:
12,5 x 20,5 cm
Aantal pagina's:
220 pagina's
Verschijningsdatum:
23 januari 2024
Vertaler(s):
Brigitte Coopmans
Omslagontwerp:
Nanja Toebak

Reacties op dit boek

'Een ontspannen, absorberende stem, overtuigend zelfs wanneer hij aarzelt, die verlangen wekt om te blijven luisteren en dat ook beloont.'

The Times Literary Supplement

'Als ik aan Zambra denk, verheug ik me over de toekomst van de fictie.'

Adam Thirlwell

Over deze auteur

Alejandro ZambraAlejandro Zambra

Alejandro Zambra

Alejandro Zambra (1975, Santiago de Chile) wordt beschouwd als een van de beste Chileense schrijvers van nu. Zijn werk wordt over de hele wereld vertaald en is bekroond met internationale prijzen.

Meer over deze auteur

Nieuwsgierig naar meer?

Graag houden we je in de toekomst op de hoogte van nieuwe boeken van Meridiaan Uitgevers; maar ook van auteursbezoeken: waar, wanneer, hoe laat; prijsvragen, ons loyalty program, en andere wetenswaardigheden. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen