Pssstt.... meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de digitale leesgids 'De wereld van Thomas Cromwell'!
Aanmelden

Kaffeeklatsch

Winnaar voorleesactie leest laatste fragment voor

...

En de winnaar van onze voorleesactie is… Astrid Karsten! Astrid is werkzaam als consultant, spreker en schrijver van managementboeken. Ze leest het allerlaatste fragment voor uit ‘De spiegel & het licht’ en krijgt van ons het boek. Astrid vertelt waarom ze heeft meegedaan.

‘Ik vind het waanzinnig gaaf om te schrijven en een verhaal te mogen vertellen. Hoewel ik nu dus voornamelijk businessboeken schrijf, hoop ik in de toekomst nog eens een historische roman te schrijven. De combinatie van onderzoek en het gebruik van proza spreekt me aan, eigenlijk net zoals Hilary Mantel dat ook doet in haar werk.

Daarnaast vind ik het ook leuk en belangrijk om mijn stem te gebruiken bij het vertellen van verhalen. Ik ben sportcommentator bij voetbalwedstrijden, spreek op evenementen en zie er nu al naar uit mijn eigen boek te kunnen inspreken! Meedoen aan deze wedstrijd was dan ook een no-brainer. Ik voel me zeer vereerd het laatste fragment in te mogen spreken en te horen zijn naast Jacobine Geel, Dilan Yurdakul en Bastiaan Ragas.’

Luister hier het fragment van Astrid en alle andere voorlezers terug.